Nadpis textu

Váš text začíná právě zde. Klikněte a můžete začít psát. Dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est.

Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam.

Narodila se nám jehňátka

V pátek 20.1.2023 se nám ráno narodila naše první jehňata v tomto roce. Je to jehnička a beránek. 

Jména zatím nemaji.

Letní prázdniny

Letní prázdniny se nám kvapem blíží a nám se již pěkně naše farma na léto pěkně zaplňuje. 

Proto opravdu neváhejte a objednávejte, reservujte si termíny na letní prázdniny! Byla by škoda, kdyby jsme Vás u nás nemohli uvítat!

Jaro na farmě

Naše Elektra

Naše farma si pořídila nového mazlíka. Přijeďte k nám zažít to pravé dobrodružství!


Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam.

Pec včetně zápecí

Chcete se konečně vyspat na peci? Chcete ochutnat výborné buchty či masa přímo z pece? To vše u nás je možné... 

Doslova se ocitnete jako v pohádce :-)


Mikulš, čert a anděl na naší farmě

Na naší farmu zavítá Mikuláš, čert a anděl. V případě, že chcete aby si Vaše děti pokecali s nebeskými bytostmi, tak nás neváhejte kontaktovat.

Do mailu Vám dám instrukce :-) Děkujeme!!!

Od 23.12. do 25.12.2021 máme zavřeno

Na Vánoční svátky máme zavřeno. I my si potřebujeme odpočinout a nabrat sílu s rodinkou. Celá naše farma se pro Vás znovu otevře 26.12.2021.

Těšíme se na Vás!

Koukej mne dát mlsku

Náš beránek, kterého jsem pracovně pojmenovala Vašek, začal  pěkně žebrat :-)

Jen nás slyší na zahradě, či jste u jejich ohrady, tak ihned začne žebrat. Aby v tom nebyl sám, tak loudí i ovečky. 

Nejraději mají tvrdý chleba.

Bylo u nás 40 hostů

Měli jsme u nás cca 40 hostů. 

Byl to naprosto úžasný víkend s naprosto úžasnými lidmi. 

Krásně jsme tady vše zvládli, povozili jsme děti na koních. 

Moc děkujeme!

Naše králíčí miminka

Tak nakonec máme šest králičích miminek. Nejraději papají od maminky, ale vůbec nepohrdnou mrkvičkou ani tvrdým chlebem. 

Jsou jako ping pongové míčky :-) 

Jinak jsou úžasně mazliví, tak je neváhejte navštívit. 


Přijímáme rezervace na konec roku a jarní prázdniny

Oslavte s námi konec roku a nebo k nám vyražte na lyže. Cena záleží na včasné rezervaci, zda budete chtít zajistit catering, jízdu na saních za koňmi, jízdu na koních nebo zimní péči o ně. Můžeme Vám zajistit ukázku kování koní, pro děti dětskou kovárnu, kde si mohou domů odvést památku pro štěstí.

Neváhejte nás kontaktovat a zrealizovat Vaše přání! Těšíme se na Vás!

Jahodový workshop

Minulý víkend u nás proběhl náš první jahodový workshop. Fotky pro Vás chystáme, hned jak je budeme mít, vložíme na naše stránky. Děkujeme všem co se tohoto víkendu zúčastnili, především paní Pavle Rožumberské. Ráno jsme společně vítali slunce, uvařili jsme spousty marmelády, najedli jsme se jahod a prostě nám všem bylo fajn. Těšíme se na Vás při našich dalších workshopech!

Zveme Vás všechny na náš astrologický víkend!

Všechny informace viz. letáček, nebo volejte, pište.. Prosím Vás rezervujte si ubytování předem. 

Na všechny se moc těšíme!

Pec

Na podzim budeme stavět pec! Dokonce se na ní budete moci i vyspat.

Zima na Hermíně na peci bude prostě boží !!!!

Co je u nás nového?!

Stále se snažíme pracovat na ohradách, bohužel spíše více opravujeme ohrady původní. 

Neděláme ale jen ohrady, chceme udělat fasádu, úpravu terénu ( máme kolem domu kameny, ze kterých chceme udělat chodníček kolem domu), posezení, dětské hřiště,...Prostě máme toho hromadu, ale vše musíme dělat systematicky a postupně. Navíc je pro nás opravdu dost velký problém sehnat řemeslníky. Včera jsme vyzískali nějaké kontakty, tak nám držte palce, ať se s nimi domluvíme. 

Jinak moc děkujeme za jakoukoliv Vaší pomoc a obzvlášť děkujeme našemu panu Podkováři :-) 

Máme tady opravdu každý den pěkný frmol, včera jsme například chytali králíčka, kterého pustila naše buldočí psice. 

Přijeďte a sami uvidíte :-)


Hlídání dětí na naší první akci

Celá naše farmička, včetně zvířat se pilně připravuje na naší první akci jahodový workshop. Aby jste si mohli v  klidu vychutnat celý náš program, tak jsme pro Vaše děti zajistili profesionální hlídání Vašich dětí.

Cena na celý víkend je 500Kč

V případě Vašeho zájmu, nás prosím dopředu informujte :-)

Naše jurty - originály přímo z Mongolska

Naše jurty jsou originály, které se vyrábějí ručně z přírodních materiálů, přímo v Mongolsku. viz. obrázek.

V současné době už naše jurty vybavujeme, jakmile budeme hotoví, tak Vám je hned nafotíme. 

Nicméně už teď si můžete v nich objednat Vaši originální dovolenou. Jurty jsou celoroční, nemusíte mít strach z počasí.


Máme trampolínu

Během víkendu jsme postavili naši trampolínu. Chceme ještě dostavět hřiště,... prostě postupně stavět a dodělávat, aby se Vám u nás líbilo. 

Pokud máte nějaké návrhy na dětské hřiště, těšíme se na ně. :-)

Už máme hotovou další jurtu

Včera byla dostavěná další jurta, tentokrát modrá. Pilně již začínáme vybavovat  všechny jurty :-)

Jurty jsou přivezeny z Mongolska a je to rodinný podnik, od výroby až po stavbu. Chcete vědět více informací? Tak nás kontaktujte... 

Utekli nám poníci

Zase nám utekli poníci... a bohužel nám neutíkají jenom poníci, ale za posledních 14 dní nám utekl hřebec Rudolf, telátka Terezka a Adélka, poníci, Molly a Swobkie,...prostě každý den, někdo unikne protože tráva za ohradou je prostě šťavnatější a chutnější než u nás. .Což se nám vůbec nelíbí a stejně tak ani našim sousedům....

Hledáme touto cestou dobrovolníky, kteří by nám pomohli postavit pevné ohrady. Ubytování a jídlo, víno v ceně, nářadí prosíme vzít si sebou. 

Pokud někdo máte zájem, prosím kontaktujte mne na telefon, či na email... Za každou pracovní sílu děkujeme, bude sranda a pohoda.

Vyčistíte si hlavu a nachytáte bronz :-)

Těšíme se na Vás Martina a Mirka 

MÁME PRVNÍ JURTU

Hurá dneska nám poslali první jurtu! Během zítřka se dostaví další dvě. 

Teď už jen vybavit, uklidit a můžete bydlet :-)

Když vstoupíte, tak ucítíte úžasný příval energie, akustiku,...nedá se to popsat, musíte to prožít. 

Sanatorium duše

Naděje, láska, cesta,...vše o čem sníte, návrat do Vašeho dětství, do Vašich snů, vstup do nového dne, vstup na Vaši cestu. Vstup do sama sebe...

Žiji čemu věřím a čemu věřím tak žiji....Když chcete opravdu žít musíte milovat.

Meditační bouda 

Pro milovníky klidu, relaxace a meditace, tak právě pro Vás naši šikovní přátele postavili na konci pozemku, s výhledem na pastviny a Krkonoše meditační boudu. 

Bouda je bez elektriky, vody, se suchým záchodem....Je to opravdu bouda ticha, ve které načerpáte energii, ponoříte se do hlubin vlastního ducha, srdce, mysli....

Doporučujeme tuto boudu navštívit v případě, kdy hledáte svoji cestu, kdy pociťujete vnitřní napětí, stres, smutek a nevíte kudy kam. 

Bouda je vyrobena pouze z přírodních materiálů a vše je děláno ručně. 

Při vstupu na vás dýchne příjemný klid.....

Pojďte se ponořit do svého nitra a vaše smutky nechť rozfouká vítr.....



Naše jurty

Bohužel naše tři jurty, se nám zasekly na celnici, nicméně dnes nám volal pan zhotovitel a jurty přijedou postavit na začátku června.

Na naše jurty se moc těšíme, jakmile se začnou stavět ( nyní máme nachystané základy) tak Vám sem hned vložíme fotky a budeme Vás hned o veškerém dění informovat.

Astrologický víkend

V červenci od 16.7. do 18.7.2021 pro Vás chystáme astrologický víkend. 

Bude tady přednáška o astrologii s astrologem panem Bohuslavem Zdeňkem, který nám vysvětlí nejenom historii astrologie, ale i základy jak se sestavuje osobní horoskop. Dále tady chytáme různé aktivity jak pro děti, tak pro dospělé. Program ještě dopracováváme a jakmile bude hotov, tak tady najdete pozvánku.

Těšíme se na Vás a na čas, který s Vámi strávíme :-)

Máme poníky

Minulý týden jsme pro Vaše děti přivezly poníky. Jsou úžasní, mazliví. Jsou to prostě parťáci :-) Část z nich je na prodej, tak kdo by měl zájem, klidně volejte či pište. 

Co zde chystáme pro Vaše děti?

Pro Vaše děti zde chystáme hned několik novinek a jedno veliké překvapení. Během příštího týdne, by nám měla přijít krásná trampolína. Jakmile ji sestavíme, hned dáme foto na naše stránky :-)

Velké překvapení Vám prozradit teď nemohu ( už by to nebylo překvapení), ale jakmile už bude u nás na farmičce, hned Vám sem do blogu dám foto :-) Moc se těšíme na Vaše děti a na jejich šťastné oči.

Mazlení s naší Terezkou

Na naší rodinné farmě máme krásné telátko (Jeresy) jménem Terezka. 

Je úžasně mazlivá, kontaktní, prostě je to úžasná bytost, které se vůbec nemusíte bát.

Když budete mít zájem, tak se s ní můžete u nás nejen pomazlit, ale nabízíme i mazlící terapie. V těchto terapiích Vás naučíme jak ke zvířatům přistupovat, co jedí, jak se chovají ve státě, péče o ně. Dále Vám vysvětlíme a zprostředkujeme komunikaci mezi zvířaty, i mezi zvířaty a lidmi. Řekneme Vám co si k nim můžete dovolit a co už ne až přes řešení Vaších emočních stavů - brečení dovoleno.

U zvířat najdete úlevu i pochopení sami sebe a cestu k sobě.

Postupně Vám představíme celou naší mazlící zvířecí rodinu::-) Jako je naše mystická Fríská kobyla jménem Swobkie, dále tady máme ovečky, jehňátka, pesáky, kočičáky, morčouny,...prostě tady každý najde svoji mazlící velikost :-)

Jahody na Hermíně

Při příležitosti křtění jurt, venkovní kuchyně a jídelny Vás zveme na první velkou akci, kterou nazýváme Jahody na Svojku. Setkáte se zde se známými a vědomími lidmi jako je Pavla Rožumberská, která je průvodkyně světem jógy, rituálů a obřadů.Hudbu zajistí Mudr. Milan Pospíšil se svojí skupinou, který dále povede v odpoledních hodinách mužské kruhy. Akce je vhodná i pro jednotlivce, v průběhu celého dne budeme nejen zpracovávat jahody a tvořit z nich marmelády, sirupy, jahodové dobroty, ale budeme se i bavit a povídat, případně si zacvičíme jogu. Každý účastník akce si odveze domů dvě sladké skleničky marmelády a sirupu. Dále si můžete koupit výrobky od místních umělců, jako je originální oblečení, obrazy, šperky z kovu, případně se nechat ostříhat, či obarvit henou od profesionální kadeřnice.Dětem se bude věnovat kovář se svojí mobilní výhní, kde si děti mohou vyzkoušet malou kovárnu, dále pro děti budou mazlící zvířata, popřípadě jízda na koni.Jídlo po dohodě za malý poplatek zajistíme. Čaj, káva k dispozici, pitná voda po celý den zdarma. V případě dotazů, více informací či rezervaci ubytování nás kontaktujte. Změna programu zajištěna :-) 

Pokoj číslo č.4 prošel změnou

Už se na Vás připravujeme a tak jsme upravili pokoj číslo 2. Viz. foto.

Naše koně nezahálejí :-)

Naše koně nezahálejí a pomáhají nám:-) Obě dvě kobylky tahají kůly na ohrady, nebo vozí dřevo z lesa. 

Co je nového u včelek? 

U včeliček jsme už nasadili medníky. Sice je letos dost chladno, ale včelky opravdu nezahálejí a už se moc těšíme na naše první medobraní!

Kdo by měl zájem se zúčastnit, prosím napište nám email, či se mne ozvěte na telefon. Budeme se na Vás těšit :-)

Obhlídka našich včelek

Dneska odpoledne vykouklo sluníčko a udělalo se opravdu teplo, cca 8C, tak jsme vyrazili obhlídnout naše včelí kamarády. 

Na obhlídku jsme vzali vyvenčit naše pesáky a Molly. :-)

Včelky sice nelétaly, ale je jich plný úl. Z úlů bylo slyšet nejenom bzukot, ale doslova vibrace. Už se moc těšíme až je budeme rozšiřovat a uděláme pořádnou jarní obhlídku :-)


Děláme okapy

Včera jsme začali dělat okapy:-) Tedy včera jsme postavili lešení a dneska už máme okapy z přední části domu. Viz. foto. Zítra budeme pokračovat. 

Přípravy na sezonu jsou u nás v plném proudu!

Stavíme ohrady

Na sezonu se připravujeme v plném proudu. Celý víkend jsme pracovali :-)

Stavíme ohrady, začali jsme ohradou tam, kde budou stát jury. Nyní jsou tam vidět základy na jurty. 

Se stavbou nám pomáhají naši koníci. Zatím tedy tahala jen naše Molly, ale do práce se těší i Rudolf a Swobie. Molly tedy dneska tahala akátové kůly, a opravdu toho tedy měla dost :-)

Nicméně i odpočíváme! Koukněte na foto :-)

BLOG

Máme včelky

12.04.2021

Dnes jsme si přivezli 6 úlů se včelkami. Přivezeny byly z Prahy- Východ, kde už je jaro v plném proudu. Tady tedy mají trochu skok do zimy :-). Moc se těšíme na první jarní prohlídku včelek. O všem Vás budeme informovat na našich stránkách :-)

Pečeme vlastní chléb. Můžete jej nejen ochutnat, ale v připravovaných workshopech si jej můžete sami vyzkoušet upéct.

Stavíme Jurty

10.03.2021

Je to tak, rozšiřujeme své pole působnosti a na našem pozemku budou stát 3 jurty. Modrá, zelená a oranžová. Už nám je vyrábějí a ručně malují v Mongolsku. K nám dorazí tak v polovině května a budou sloužit převážně k ubytováníjak rodin s dětmi, tak přátel či párů. K jurtám zde bude sloužit venkovní kuchyně a venkovní zastřešené posezení....

Obrázky skvěle doplní obsah článku a vzbudí ve čtenářích zájem ho otevřít. První obrázek se zároveň zobrazí i v náhledu. Zajímavý úvodní obrázek vám tak pomůže zvýšit atraktivitu vašeho článku.

27.10.2020